Over ons

Wanneer je investeert in de mens, groeit de professional.  Onze missie is het duurzaam inzetbaar maken van werkenden en werkzoekenden!

Koert Hendriks
Co-founder en trainer/NOBCO-coach/CSR-coach®

Koert heeft 15 jaar ervaring als hulpverlener binnen diverse takken van de sector zorg en welzijn. Sinds 2018 is hij actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Koert traint en coacht voornamelijk teams en individuen binnen bedrijven. Acceptance & Commitment Therapy/Training (ACT) is zijn way to go.
ACT helpt mensen te onderzoeken wat er voor hen écht toe doet in het leven en hoe je dat als kompas kunt gebruiken om het leven vorm te geven. Deelnemers krijgen van Koert een set aan psychologische vaardigheden. Die helpen om veerkrachtiger te worden en flexibeler met alle onvermijdelijke obstakels van het leven te kunnen omgaan. 

Koert spreken? Bel 06-16772836 of mail naar koert@krachtigperspectief.nl

 

Roel Dielissen
Co-founder en trainer/coach

Met meer dan 10 jaar ervaring als HR Business Partner / HR Adviseur heeft Roel het HR-vakgebied op verschillende manieren mogen ontdekken. Van verzuim casuïstiek als Casemanager verzuim tot individuele ontwikkeltrajecten, en van indiensttreding tot vormgeving van HR processen. Praktisch elk onderwerp is voorbij gekomen, al krijgt Roel de meeste energie van het leggen van verbindingen. Verbindingen waarmee hij deelnemers uitdaagt om samen op zoek te gaan naar meer zelfontplooiing, energie en bovenal plezier in werk.

Roel spreken? Bel 06-81985309  of mail naar roel@krachtigperspectief.nl