Werkfit met ACT: jouw weg naar een Krachtig Perspectief

Heb jij moeite om weer aan het werk te gaan na een periode van uitval? Ben je op zoek naar een manier om jouw zelfvertrouwen en werkvaardigheden te herwinnen? Wij bieden we gespecialiseerde re-integratiediensten aan, waarbij we jou stap voor stap begeleiden naar een succesvolle terugkeer in de arbeidsmarkt. Onze werkfit trajecten zijn ontworpen om jou weer werkfit te maken met behulp van de bewezen methodiek van Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Wat is een Werkfit traject?

Een werkfit traject is een programma dat erop gericht is om jou klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Of je nu al langere tijd werkloos bent, kampt met gezondheidsproblemen of om een andere reden moeite heeft met het vinden van werk, wij staan voor jou klaar. Ons werkfit traject helpt je om:

 • Kernwaarden en behoeften onderzoeken: Wat doet er écht toe voor jou in het leven, en hoe neem je dit mee in de zoektocht naar niet werk
 • Zelfvertrouwen op te bouwen: Herontdek jouw sterke punten en talenten.
 • Werkvaardigheden te verbeteren: Leer de vaardigheden die relevant zijn voor jouw gewenste werkveld.
 • Gezond egoïsme: Zorg voor een evenwichtige levensstijl die werk mogelijk maakt.

ACT als rode draad

Bij Krachtig Perspectief gebruiken we ACT als de kern van onze werkfit trajecten. ACT helpt jou niet alleen om effectiever met stress en tegenslagen om te gaan, maar ook om meer veerkracht en flexibiliteit te ontwikkelen. Onze ervaren coaches begeleiden je door:

 • Acceptatie: Leer om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens zonder erdoor overweldigd te worden.
 • Commitment: Richt jouw energie op wat jij écht belangrijk vindt en zet stappen richting jouw doelen.
 • Mindfulness: Ontwikkel een bewuste en open houding ten opzichte van jouw ervaringen, wat je welzijn en prestaties bevordert.


Stappen in het Werkfit traject

Het volgen van een werkfit traject bij Krachtig Perspectief omvat een aantal belangrijke stappen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

 1. Intakegesprek

  • Tijdens het intakegesprek brengen we jouw situatie, wensen en doelen in kaart. We bespreken jou achtergrond, huidige uitdagingen en wat je wilt bereiken.

 2. Plan van Aanpak

  • Samen stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Dit plan beschrijft de stappen die we gaan nemen, welke ondersteuning jij nodig heeft en hoe we jouw voortgang gaan meten.

 3. Regelmatige coaching Sessies

  • Je heeft regelmatige coaching sessies waarin we werken aan jouw doelen. Deze sessies kunnen variëren van individuele begeleiding tot groepsworkshops en trainingen.

 4. ACT-training

  • Gedurende het traject krijg je specifieke ACT-trainingen. Deze trainingen helpen jou om met stress en tegenslagen om te gaan en jouw veerkracht te vergroten.

 5. Praktijkervaring

  • We helpen jou bij het opdoen van praktijkervaring. Dit kan via stages, vrijwilligerswerk of andere vormen van werkervaring die aansluiten bij jouw mogelijkheden en interesses.

 6. Evaluatie en aanpassing

  • We evalueren regelmatig de voortgang en passen indien nodig het plan van aanpak aan. Zo zorgen we ervoor dat het traject optimaal aansluit bij jouw ontwikkeling.

 7. Afronding en nazorg

  • Aan het einde van het traject kijken we samen naar jouw behaalde resultaten en maken we een plan voor de toekomst. Ook bieden we nazorg om ervoor te zorgen dat je goed op weg blijft na afronding van het traject.

Jouw voordelen bij Krachtig Perspectief

 • Persoonlijke begeleiding: Onze coaches bieden jou de (opr)échte aandacht en steun die jij verdiend en nodig hebt.
 • Maatwerk programma’s: Elk traject wordt afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.
 • Positieve resultaten: Onze aanpak heeft al vele deelnemers succesvol geholpen.


Neem vandaag nog contact op!

Wacht niet langer om jouw eerste stap naar een nieuwe toekomst te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. Bel ons op 06-16772836 of stuur een e-mail naar info@krachtigperspectief.nl

Bij Krachtig Perspectief geloven we in jouw potentieel. Laat ons jou helpen om weer werkfit te worden en jouw loopbaan een nieuwe start te geven! Investeer in jezelf, groei als professional!